Ben je op zoek naar een handig overzicht van jouw coachgesprekken? Ga dan naar Coachen.

Dit is de plek om coachgesprekken op te zoeken en reflecties en verslagen in te vullen.

Stap-voor-stap instructie: Een coachgesprek opzoeken.

1. Ga naar 'Coachen'.
  2. Je komt direct uit bij een overzicht van jouw aankomende coachgesprekken of ontwikkelgesprekken.
  3. Kies voor een maandelijks of wekelijks overzicht rechtsboven de agenda.
  4. Gebruik 'Datum' naast het knopje 'Week' voor het maken van een overzicht met coachgesprekken over een bepaalde periode.

Wil je meer informatie? Klik hier om onze Support omgeving te bekijken!