Bij Gesprekken zie je een overzicht van jouw coachgesprekken en ontwikkelgesprekken. Coachgesprekken zijn met je coach. Bij ontwikkelgesprekken is (zijn) je ouder(s)/ verzorger(s) ook aanwezig.

Stap-voor-stap instructie: Een coachgesprek opzoeken

1. Ga naar 'Coachen'.
  2. Je komt direct uit bij de pagina 'Gesprekken'. Je ziet hier een overzicht van jouw aankomende coachgesprekken of ontwikkelgesprekken.
  3. Kies voor een maandelijks of wekelijks overzicht rechtsboven de agenda.
  4. Gebruik 'Datum' naast het knopje 'Week' voor het maken van een overzicht met coachgesprekken over een bepaalde periode.

Stap-voor-stap instructie: Een coachgesprek bewerken

1. Ga naar 'Coachen'.
  2. Klik vervolgens op 'Gesprekken' in het submenu.
  3. Kijk bij de juiste maand of datum door deze te veranderen bovenaan het scherm.
  4. Open het gesprek dat je wilt bewerken.
  5. Klik op het coachgesprek en vervolgens op 'Bewerken'.
  6. Voor, tijdens of na het coachgesprek is het mogelijk om een reflectie, verslag en een reactie toe te voegen aan het coachgesprek door de velden in te vullen.
  7. Voeg een bijlage toe op het tabblad 'Bijlagen'. Je totaal aan bijlages is max. 10MB.
  8. Sla je wijzigingen op met de knop 'Opslaan'.

Wil je meer informatie? Klik hier om onze Support omgeving te bekijken!