Aan de rechterkant* van je scherm vind je het overzicht van je taken. Onder 'Mijn taken' kun je zelf taken toevoegen en kun je de voortgang bewaken. Onder 'Mijn werkpaden' staan de actieve werkpaden voor die week en de werkpaden die je nog niet hebt afgerond.

* als je op een tablet werkt vind je deze onder je agenda.

INHOUDSOPGAVE

Hoe voeg ik een nieuwe taak toe?

Stap-voor-stap instructie: Taak toevoegen, inplannen en bewerken

1. Klik op het  rechtsboven om een taak aan te maken.
  2. Er verschijnt een pop-up op je scherm, voeg de beschrijving en een vervaldatum toe.
  3. Klik op 'Opslaan'. De taak is nu zichtbaar in je takenlijst op het dashboard.
  4. Sleep de taak met de knop naar een datum in je agenda om in te plannen of klik op en selecteer de datum, tijd en/of duur waarop jij de taak wilt inplannen.
  5. Wil je de taak aanpassen? Klik op de taak en vervolgens op 'Bewerken'.

Hoe bekijk ik mijn huidige werkpaden en kan ik deze inplannen?

Stap-voor-stap instructie: Mijn huidige werkpaden bekijken en inplannen

1. Klik op  naast de naam van de leerlijn om de werkpaden zichtbaar te maken.
  2. De activiteiten van het eerste thema worden direct getoond. Klik op een eventueel ander thema eronder en vervolgens op om daarvan de activiteiten in te zien waaraan je wilt werken.
  3. Sleep de activiteit met de knop naar een datum in je agenda om in te plannen of klik op en selecteer de datum en tijd waarop jij de activiteit wilt inplannen.
  4. Klik op  naast de naam van het werkpad om direct naar je werkpadoverzicht te gaan.
  5. Via de afspraak in je agenda kun je direct kiezen om direct naar de activiteit te gaan.

Hoe bewaak ik de voortgang van een taak?

Stap-voor-stap instructie: Voortgang op taken zichtbaar maken

1. Klik op de taak en vervolgens op 'Bewerken'.
  2. Geef de taak prioriteit door het linker bolletje op de balk te verplaatsen.
  3. Bepaal het percentage van afronding van je taak door het rechter bolletje te verplaatsen.
  4. Geef een status mee voor afgerond, mee bezig of gestopt.
  5. Klik op 'Opslaan'.
  6. Op het dashboard heeft je taak een prioriteit label gekregen (laag, gemiddeld, hoog) en zie je de voortgang op de taak d.m.v. de groene voortgangsbalk.