Hoe bekijk ik mijn huidige werkpaden en kan ik deze inplannen?

Stap-voor-stap instructie: Mijn huidige werkpaden bekijken en inplannen

1. Klik op  naast de naam van de leerlijn om de werkpaden zichtbaar te maken.
  2. Kla het werkpad open met   om de activiteiten in te zien waaraan je wilt werken.
  3. Sleep de activiteit met de knop naar een datum in je agenda om in te plannen.
  4. Klik op  naast de naam van het werkpad om direct naar je werkpadoverzicht te gaan.