Via jouw Dashboard heb je toegang tot jouw cijferlijst met alle ontvangen beoordelingen. Andere gebruikers, zoals docenten en je ouders/verzorgers, kunnen deze ook inzien.

Stap-voor-stap instructie: cijferlijst bekijken

1. Klik links in het menu op 'Mijn dashboard'.
  2. Klik naast je profielfoto op de knop 'Bekijk cijferlijst'.
  3. Je ziet nu alle eindbeoordelingen die je hebt gekregen en de leerlijnen waar je aan gekoppeld bent.
  4. Standaard worden alleen de eindbeoordelingen getoond. Wil je ook de tussenbeoordelingen zien? Vink dan bovenaan 'Toon tussenbeoordelingen' aan.
    Je ziet in dit overzicht de naam van het thema, het ontvangen cijfer, de waardering, het type beoordeling, de datum van publicatie, het beoordelingsniveau en of het thema behaald is.

Let op! Alleen de definitief gepubliceerde beoordelingen worden in dit scherm getoond. Mis je een beoordeling in dit overzicht, dan is de beoordeling waarschijnlijk nog niet definitief gepubliceerd door jouw docent. Vraag aan je docent wat de status van je beoordeling is.

Wil je meer informatie? Klik hier om onze Support omgeving te bekijken!